Известие

Collapse
No announcement yet.

колиги да ви питам???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колиги да ви питам???

принципно нямам CD отзад и е възможно да монтирам или не мога мисля че и кабели нямам отзад един ми обеща навигацията и чейнджара за 100 евро ама мога ли да ги монтирам и от каде мога да си намеря кабелите...... защото само на радио ми втръсва и не може такка да е вечно
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Първоначално публикувано от Gpower Покажи съобщение
    принципно нямам CD отзад и е възможно да монтирам или не мога мисля че и кабели нямам отзад един ми обеща навигацията и чейнджара за 100 евро ама мога ли да ги монтирам и от каде мога да си намеря кабелите...... защото само на радио ми втръсва и не може такка да е вечно
    Кабелите са ти някъде под акумулатора. И аз мислих да слагам 10 годишни техники, но после се отказах. Взех си едно FM трансмитерче за 26лв и една флашка и сега изригвам, да са живи и здрави китайците . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Gpower Покажи съобщение
      не се набутвай за глупости
      тази навигация не върши никаква работа а сд за какво ти е в ерата на mp3 , mp4, и др.
      Last edited by dimo; d.m.y г., 17:05.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Моите кабели си бяха под ламаринената поставка на акумолатора.По принци навигация и СД нямам фабрично но кабели си има.Така че търси там.И да знаеш че колегите са прави.

Comment

окс мерси колеги а откаде мога да го намеря това трансформатор4е или каквото е и фласшка... благодаря отново
          Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Ще ти подаря едно - пълен та...
            Противно на повечето мнения варианта с касета адаптер и външен мп3 плейър се оказа около 10 пъти по добър.
            Всеки ден съм в Бизнес парка в Младост 4 , иначе живея в Х.Димитър.
            Свирни да ти го дам, но си подсигури памет, може да е СД карта или УСБ флаш, все тая.
            Има даже и дистанционно.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз започвам да си мисля, че е от колата.
              На принципа проба-грешка си купих 3 такива трансмитера миналата година. В алфата и трите са пълна скръб, а в на баща ми реното и в на комшията сеата два от три работят съвсем прилично - третия явно си е бил пълен боклук.
              Миналата седмица си купих N97, има трансмитер и работи просто безупречно, никаква разлика с радиостанции, като "Витоша" или "The voice", но в алфата звука е като от китайски касетофон за 12лв.
              Last edited by SoHm; d.m.y г., 14:51.
              166 2.4 JTD

Comment

ми аз цял ден сам в младост 2 ако искаш да се разберем за час да се видим на бизнес парка
                Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Пропуснал съм че си писал.
                  Ще гледам да го взема утре с мен.
                  Иначе съм в сграда 9, зад холидей инн.
                  Има паркинг за посетители на -1 в нашата сграда. Тъкмо ще пробваш и касетата адаптер.
                  Телефон на ЛС.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Преди да разчистя темата, тъкмо един авер изяви желание да го вземе. На аверчето му е спешна работата понеже заминават тази вечер за морето.

Но понеже съм обещал на колегата Gpower ( а и нямам негови координати) ще го изчакам до края на деня

Голям майтап , седя ми 6 месеца в жабката и накрая го захвърлих в къщи а сега за 2 дни 2-ма човека го искат

Comment

еммммми така се получава

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

днес се появи някакъв сериозен проблем така освен че освен че ни се преебаха мигачите започна и климитика да се ебава а онзи ден го презаредих с 750 грама мнооо странно вклучвам климатика и десния мигач започва да свети....вклучвам халогените той пак си свети но не прекъсва не цъка изкл. климатика и се оправя бах ташака как се оправя това нещо......
                      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Обади се - телефона съм ти го пратил на ЛС

Comment

Working...
                        X